100% Scout T-Shirt met eigen teksten, korte mouwen en kindermaten

100% Scout T-Shirt nu ook met korte mouwen en kindermaten

De populaire 100% Scout T-Shirts zijn nu ook leverbaar met korte mouwen (naast de versies met lange mouwen die er al een tijdje zijn). Ook is er nu een speciale kinderversie!

De shirts zijn er in nieuwe kleuren en met nieuwe teksten:

• Voor de kinderen is er een groen shirt met daarop de tekst 72% fikkiestoker 17% mega cool 11% vette vingers
  • Voor de dames is er een fucia kleurig shirt met een v hals met de tekst 53% frietbuil 27% romantiek 20% snurken
  • Voor de heren (mag ook voor dames uiteraard) zijn er 2 nieuwe shirts: een grijze uitvoering met de tekst 61% rugzak 24% blaar 15% gaar en een kaki uitvoering met de tekst 17% sjorren 58% frustratie 25% oud wijf.

Artikelnummer 295. prijs 9,95.

100% Scout T-Shirt met eigen teksten

Ontwerp nou je eigen 100% Scout T-Shirt !!! De mogelijkheden om je eigen T-Shirt samen te stellen zijn enorm! Maar probeer een binnen de onderstaande uitleg te blijven, heel veel succes !
Uitleg teksten:

De drie kreten die samen de ‘pay-off 100% SCOUT’ vormen zijn opgebouwd uit drie elementen:

1. Spelelement. Dit is een kreet die slaat op onderdelen van het Scoutingspel. Bijvoorbeeld wandelen, vuur maken, knopen leggen etc.
  2. Emotie. Dit is een kreet die slaat op de wat het Scoutingspel bij scouts los maakt. Bijvoorbeeld slappe lach, blaar, doorzetten etc.
  3. Humor: De laatste kreet wordt gemaakt door een wat iedereen als grapje kan zien. Bijvoorbeeld een natte sok, oud wijf of snurken.

Deze shirts worden speciaal voor jou en per stuk in Nederland gemaakt. Voor informatie klik hier, prijs 24,95.