19 maart 2011 NL.doetdag

Beste ouders en mensen, die scouting Cuijk een warm hart toedragen.

Scouting Cuijk doet mee met de NL.doet dag op 19 maart 2011. Deze dag is bedoeld om vrijwilligers een klus te laten doen. Het Oranje Fonds stelt hiervoor een financiele bijdrage beschikbaar van maximaal 500 euro.

Scouting Cuijk wil deze dag aangrijpen om met een aantal vrijwilligers de Jules, ons wachtschip dat aan de Kraaijenbergse Plas ligt, op zaterdag 19 maart te schilderen. Wij zoeken minimaal 10 vrijwilligers, die samen met ons het wachtschip willen schilderen. De dekluiden zijn in het najaar al een keer geschilderd, maar er moet nog een 2e deklaag op. Daarnaast kan de railing ook best een kwast verf gebruiken, werk genoeg dus.

We willen om half 10 beginnen en tot een uur of drie, vier doorwerken. Wij zorgen voor schuurpapier, kwasten, uiteraard verf, (veel) koffie en thee en een kopje soep tussen door. Uiteraard kunt u ook een deel van de dag mee helpen, vele handen maken licht werk.

Om in aanmerking te komen voor de financiele bijdrage moeten we o.a. aantonen dat er minimaal 10 vrijwilligers zich ingezet hebben. U kunt zich hiervoor aanmelden op de site van het Oranje Fonds www.nldoet.nl en op onze site, hieronder dit bericht.

Tot zaterdag 19 maart!                                                              Wim van Rijswijk

Een Reacties op “19 maart 2011 NL.doetdag”

1. miranda Creutz Zegt:

We willen jullie graag komen ondersteunen op die dag. Er komt 1 persoon mee schilderen.
    Groet Hans en Miranda Creutz