Blauwe Vogels

jongeren/volwassenen met een verstandelijke beperking (16+), woensdag van 18.30 tot 20.30 uur in de Blokhut

De ‘Blauwe vogels’ zijn een bijzonder onderdeel van Scouting Cuijk. In deze groep zitten mensen in de leeftijd van 16 tot ongeveer 35 jaar met een verstandelijke beperking. We komen samen op de woensdag van 18.30 tot 20.30 in de Blokhut. Dit doen we één keer in de twee weken.

De leden mogen zelf aangeven wat ze graag willen doen. Soms bedenkt de leiding een programma. We doen bijvoorbeeld spelletjes, we knutselen, we voetballen en we luisteren muziek. Ook hebben we wel eens een playbackshow, een stoelendans of een bingo. Tussendoor hebben we altijd een pauze om met z’n  allen wat te drinken en iets lekkers te snoepen. Het is een gezellige groep mensen waar gezelligheid voorop staat.

Interesse in de Blauwe vogels? Neem dan contact op nemen met de leiding van de Blauwe vogels. U vindt hier de contactgegevens van de leiding.