Bootsmaatjes

jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar
zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur op de 'Jules'

De bootmaatjes zijn de jongste watertakkers van scouting Cuijk. Iedere zaterdag beleven ze samen avonturen in het eilandenrijk “Nepotanië”. Daar is genoeg te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de havenstad Waterborg, het smuldorp Krolik, het sportdorp Pilka of het eiland Arterian waar je lekker creatief bezig kunt zijn?

In het zomerseizoen wordt er bij goed weer natuurlijk veel geroeid en gezeild. Daarbij kom je ook te weten hoe alles op het water reilt en zeilt. Door het jaar heen gaan we drie keer een weekend weg. Tijdens een van deze weekenden kunnen de ouders mee.

In de zomervakantie gaan de bootmaatjes vijf dagen op kamp.

Meer weten over de bootsmaatjes? U vindt hier de contact gegevens van de leiding

21 Reacties op “Bootsmaatjes”

1. Trudy Zegt:

Joehoe! Ik ben de eerste die een berichtje op de bootsmaatjespagina plaatst šŸ™‚

Groetjes Trudy

2. Esmee en Noƫlle Zegt:

Tja iemand moet de eerste zijn alleen wij zijn dit dan van de jeugdleden!!
    Gave site geworden groetjes Esmee en Noƫlle

3. Maartje Arts Zegt:

Ziet er leuk uit!
    Tot op kamp!!!

4. Trudy Zegt:

Esmee, Noƫlle & Maartje! Jullie moeten je ook aanmelden bij het forum daar kun je gezellig kletsen met de andere scouts.

5. maartje Zegt:

woorom is er nou weer een foto van mij en sabien op de site maarja.
    maar een leuke site
    tot het kamp

6. Trudy Zegt:

Vonden jullie het kamp allemaal leuk? Ik ben nu bezig met een bootsmaatjes hyves aan het oprichten šŸ˜‰

7. Monique (moeder van Cas en Janneke Zegt:

Leuke site hoor!
    Cas en Janneke zijn nog aan het nagenieten van het kamp! Ze hebben ontzettend genoten!
    Alle leiding, BEDANKT voor jullie geweldige begeleiding. Tot het volgend seizoen, ook namens Cas en Janneke

8. Ingrid Christiaans Zegt:

Hallo allemaal,

gisteren zijn er een heleboel nieuwe bootsmaatjes geĆÆnstalleerd! De kinderen hebben de hele dag allerlei activiteiten gedaan rondom het thema indianen. Het was een geslaagde dag. Ik hoop dat we weer een gezellig jaar krijgen met alle bootsmaatjes!
    Groetjes Ingrid

9. Marjan Zegt:

Hallo allemaal,
    Het afgelopen zomerkamp was top! Heerlijk weer en erg lieve bootsmaatjes; wat willen we nog meer?
    Nu zijn we weer goed van start gegaan in het nieuwe seizoen! Wij vinden het leuk om nieuwe bootsmaatjes te verwelkomen! Dus kom maar op!
    Groetjes Marjan

10. thomas Zegt:

11. debby Zegt:

hallooooooo ik vind het leuk we zijn naar de optocht cuijk geweest met carnaval
    ik ben 9 maart bij opa en oma uden
    tot donderdag
    maar jullie zie ik zaterdag weer

groetjes.debby

12. thomas Zegt:

hoi allemaal!
    het scouting cuijk weekend was echt super!
    en ik heb ook heel erg zin in het zomerkamp!!en zaterdag op het strandje was het ook heel leuk.
    doei allemaal

groetjes thomas

13. Trudy Groninger Zegt:

De bootsmaatjes horen bootsmaatjes te blijven! Teken deze petitie tegen de naamswijzigingen vanuit Scouting Nederland!

14. debby(bootsmatjes) Zegt:

groetjes:debby (bootsmaatjes)

15. debby Zegt:

ghaalo iedereen

16. Thomas Zegt:

De bootsmaatjes is super leuk!
    Ik heb een hele leuke tijd gehad.
    Lieve leiding, bedankt voor de leuke tijd!
    Het kamp was ook heel leuk!
    We sliepen in tenten.
    We gingen op kamp in Roermond.
    We hebben veel leuke spelletjes gedaan.
    Het thema van het kamp was: films.
    We gingen iedere dag naar een nieuwe film.
    We hebben ook heel veel gezwommen.
    En we hebben ook gewinkeld in Roermond.
    En de laatste nacht was het aan het onweren! Super spannend!
    En we speelden elke avond mens erger je niet.
    En ik zat in de finale en ik heb gewonnen!
    Het kamp was heel leuk en gezellig!

groetjes Thomas

17. Thomas Zegt:

De bootsmaatjes is super leuk!
    En ook hele leuke leiding!

18. Thomas Zegt:

Hallo allemaal!

Het kamp was super leuk!

groetjes van Thomas

19. debby Zegt:

ik vond schouting bij de bootdsmaatjes echt kei leuk hahah

20. debby Zegt:

haaloo allemaal schouting is echt leuki

21. Thomas Zegt:

Hallo allemaal,

De Bootsmaatjes zijn super leuk!

van Thomas