Carnaval februari 2010

Natuurlijk feesten alle speltakken gezamelijk CARNAVAL! En een feest is het!

Alleen de allerkleinsten , onze bevers ( 5 tot 7 jaar),  blijven thuis.

2010 carnaval 009A

Het feest wordt opgeluistert door het carnavals orkest " UT WORt WA " waar Pieter, onze scouts leider, rechts de trompet blaast!

2010 carnaval scout 014

Ieder kind viert het feest op zijn eigen manier. Deze twee zien er zo prachtig uit en zoeken nog een beetje om zich heen in die drukte!

2010 carnaval 016

Ook buiten de Blokhut waar het feest denderde, waren scoutleden present! Een scout-plus deed mee onder de titel: onderbroekenlol  in de optocht in Cuijk! Ze hebben een prijs behaald!

2010 carnaval scout 009

En bijna elk jaar doet de leiding van de bootsmaatjes mee, deze keer zag ik Ingrid en Gertie in de optocht met als thema: geschikt of ongeschikt. De poppen uit de poppenkast, allaaf!

2010 carnaval scout 013

Als laatste een foto van een kabouter, verkleed als Suske of is het Wiske? Hilde sust Suske, "ut kumt allemoal wir goet ".

2010 carnaval 008

En natuurlijk bedanken we de commissie Carnaval voor de organisatie van het feest!

Een Reacties op “Carnaval februari 2010”

1. Trudy Zegt:

Volgensmij waren de bevers er wel bij…