DOE MEE OF KOM KIJKEN!

Op zondag 1 september organiseert Scouting Cuijk samen met organisatieteam Sfair de laatste carbootsale van 2013 in Cuijk. U neemt met een auto of kleine bestelauto al deel voor €10,-. De inschrijving voor verkopers is inmiddels gestart op www.carbootsalecuijk.nl. Het organisatieteam is ook telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0478 852721. Aanmelden op de dag zelf kan ook tussen 7.30 en 8.30 uur op de Maaskade. Dan geldt wel vol = vol.

De carbootsale is een ideale rommelmarkt waar particulieren geld kunnen maken van gebruikte of zelfgemaakte spullen. Met de auto (of een ander voertuig) vol met te verkopen spullen kan iedereen de markt op rijden. Daar krijgt men een plaats aangewezen voor de auto en om de spullen uit te stallen. Dit kan op de grond, op een zeil, op een (behang)tafel met schragen enz.

De carbootsale is open voor publiek van 9.00 tot 15.00 uur. De entree voor bezoekers bedraagt € 1,- per persoon en komt ten goede aan Scouting Cuijk. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen.