Explorers

jongens en meiden van 15 tot en met 18 jaar,
vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Blokhut

De explorers zijn in de leeftijd dat ze zelf hun programma bedenken en uitwerken. De activiteiten die zij organiseren, lopen uiteen van een avondje bij elkaar zitten, sportactiviteiten tot het lopen van een dropping. Zij maken ook contacten met andere explorers door deel te nemen aan activiteiten, die Scouting Nederland organiseert.

Een aantal weekenden samen op pad organiseren zij helemaal eveneens zelf. Dit ter voorbereiding voor hun jaarlijkse zomerkamp, een echte scoutingtraditie. Het zomerkamp kan een fietstocht naar het Noorden of een treinreis naar Zuid- Duitsland worden, ze behoren tot de vele mogelijkheden.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de begeleiding van de explorers. Hier vindt je de contactgegevens.

Explorers
Foto: De explorers koken met hun zelfgebouwde pizza-oven bovenop een vuur.