12 oktober: feest 100 jaar Jules

Zaterdag 12 oktober viert de watertak van Scouting Cuijk dat hun wachtschip ‘Jules’ dit jaar 100 jaar oud is. Ter gelegenheid hiervan is er die dag om 20.00 uur een receptie. Oud-jeugdleden zijn hierbij natuurlijk van harte welkom om elkaar en hun leiding van toen nog eens te ontmoeten. Voor de organisatie is het fijn als oud-jeugdleden zich van tevoren aanmelden op info@scoutingcuijk.nl.

De receptie is onderdeel van een feestelijke dag op het water en het Scoutingterrein aan de Oostermeerweg 1 in Linden. Belangstellenden kunnen tussen 10.00 en 16.00 uur ook een kijkje nemen op en rond de Jules. Als het weer het enigzins toelaat, zijn tussen 10.00 en 14.00 uur onze lelievletten (stalen roei/zeilboten van 5,60 meter) ook op het water. Dit geeft een goed beeld van wat waterscouting inhoudt.