Het nieuwe jaar 2011

In het nieuwe jaar 2011 bestaat scouting Cuijk 65 jaar. Tijdens het scouting Cuijk weekend in april gaan alle jeugdleden, samen met de leiding en het bestuur, dit vieren. Onderstaande foto is van ons 60 jarig bestaan in 2006. Inmiddels is  de leiding wat veranderd. Even een terugblik over 2010.

In 2010 vierden alle scouts uit Nederland het 100 jarig bestaan. Een grote groep vertrok naar Utrecht waar ze de scouts2day vierden, samen met scouts uit heel Nederland. Ook onze Blauwe Vogels gingen mee! Op de foto twee van hen, spelend op de accordeon.

Midden in het centrum hebben we voor alle jeugd uit Cuijk het spel "Levend Ganzenbord" georganiseerd. Het werd een groot succes!

Het scouting gebeuren draait om onze jeugdleden. Het plezier wat ze met elkaar beleven is naast alles wat ze leren, datgene waar onze leiding het voor doet.