In memoriam Henk Klaassen december 2010

Zaterdag 11 december 2010 hebben wij afscheid van Henk Klaassen moeten nemen. Na drie weken in het ziekenhuis is Henk op 5 december overleden.

Henk was sinds 1996 penningmeester van het stichtingsbestuur van scouting Cuijk. Volgend jaar zou hij dat 15 jaar gedaan hebben. Hij droeg scouting een warm hart toe. Hij stak graag zijn handen uit de mouwen als er zich een gelegenheid voordeed. Zoals vorig jaar: Cuijk On Ice vroeg de medewerking van scouting. Bijna alle speltakken hebben zich ingezet. En vooral Henk heeft er vele uren voor scouting gedraaid. Hij zei nooit zoveel maar hij deed die dingen gewoon.

Sinds 2004 heeft hij zijn werkzaamheden als penningmeester uitgebreid. Hij was degene die na de bestemmingswijziging van Kouwenberg 26,  consistent het contact met de gemeente Cuijk heeft onderhouden. Hoe en waar komt de nieuwe blokhut? Op zijn geheel eigen wijze heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de realisering hiervan. Morgen 13 december is de laatste raadsvergadering over de bouwplannen. Het is moeilijk voor ons, zonder Henk.

We wensen Jannie, zijn vrouw en hun familie veel sterkte bij het verwerken van het verlies.