Inschrijven voor de Scout-In 2009

Scouting Nederland organiseert op 18 , 19 en 20 september 2009 een Scout-In voor alle kaderleden ( onze leiding) en besturen. Een kaderlid moet op 18 september 2009 minimaal 17 jaar zijn. Scouting Cuijk schrijft zich in als groep en daarom kan elk kaderlid zich inschrijven tot 1 mei via onze penningmeester! De locatie is in Liempde, gemeente Boxtel.

Wat is de  Scout-In? Het is een weekend waarin scouting Nederland volop aandacht besteed aan de activiteiten in het feestjaar 2010, het 100 jarig bestaan.  Zondag wordt in de Scout-In de derde ambassadeursdag gehouden. Alle scouting groepen ontvangen de speciale 100 jaar Scouting feestdoos! Er wordt een speciaal D (doen) O (ontdekken) E (ervaren) L (leren) E (experimenteren) N ( nieuwigheden) DOELEN- terrein ingericht. Kijk maar eens op www.scout-in.scouting.nl voor meer bijzonderheden!