Kabouters

meisjes van 7 tot 11 jaar,
vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur in de Blokhut

De kaboutergroep van scouting Cuijk is een enthousiaste groep meiden in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar. Wij zijn elke vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur bij de Blokhut in Cuijk.

Het thema van de kabouters is -net als van de welpen- de jungle. Rondom dit thema beleven de kabouters veel coole dingen. We knutselen, doen spelletjes, lopen speurtochten, maken kampvuur! We werken samen in groepjes, leren onze fantasie te gebruiken en ontdekken veel nieuwe dingen. Het is een vrijdagavond om naar uit te kijken!

Verder gaan we 2 weekenden in het jaar op kamp (ouderkind-weekend en scouting Cuijk weekend) en in de zomer met z’n allen 5 dagen op zomerkamp. Het hoogtepunt van het seizoen!

Lijkt het je leuk om elke week iets spannends te beleven met kinderen van jouw leeftijd? Kom dan gerust eens kijken! Van te voren graag even contact op nemen met de leiding van de kabouters. U vindt hier de contactgegevens.