Kom, ga mee naar Scouts2day!

Vertel aan iedereen die je kent, dat jij op 15 mei in Utrecht bent. Dan vier je samen met je speltak en tienduizenden andere scouts uit heel Nederland dat scouting honderd  jaar bestaat. Scouts2day wordt een geweldige jubileumdag vol met Scouting, uitdaging en spektakel.

2010 scouting 005

Wat is scouts2day? Je reist samen met je groep met de trein naar Utrecht. Onderweg stappen ook veel andere Scoutinggroepen in de trein. Aangekomen in Utrecht kun je de stad EXPLOREN met behulp van je mobiele telefoon. Via sms krijg je opdrachten en loop je door de straten en langs de grachten van Utrecht. Onderweg zijn er uitdagende Scoutingactiviteiten. Je kunt over water lopen in een aquabal en vraagt je vast af wat die explo’s doen op de Dam. Je beleeft het op Scouts2day.

Als knallende afsluiter van de dag bezoek je met je hele groep de speciale honderd jaar Scouting jubileumshow. Een tip vooraf: oefen thuis alvast het honderd jaar scoutinglied. Sms,hyve of bel vandaag nog je leiding en vertel dat jij Scouts2day absoluut niet wilt missen.

2010 scouting 006