Kwaliteits kerststol te koop! november 2010

Merlet college leerlingen bakken kerststollen voor SCOUTING CUIJK.

Ook dit jaar organiseert Scouting Cuijk samen met Merlet college een kerststollen actie.

Vanaf 5 november t/m 5 december gaan de jeugdleden van scouting Cuijk weer op pad met bestellijsten om heerlijke kerststollen te verkopen. Deze stollen worden gebakken door de leerling- bakkers van het VMBO te Cuijk, sector HTV ( horeca, toerisme en voeding). De stollen wegen 900 gram, zijn van echte banketbakkerkwaliteit en kosten € 7,00 per stuk. De levering zal vanaf 10 december plaats vinden.

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de eigen speltak, voor bijvoorbeeld het zomerkamp. Zo dragen de kinderen zelf een steentje bij aan een gezonde groepskas!

Via deze website kunt u tot 3 december kerststollen bestellen via betaling op de RaboBank Land van Cuijk Noord op rekeningnummer 110505670 t.a.v. scouting Cuijk met vermelding van het aantal te bestellen kerststollen. De bestelde kerststollen worden rond 15 december bezorgd.

Namens alle jeugdleden, die het werk gaan verzetten en de leerlingen van Merlet college en hun docenten: De kerststollen zijn overheerlijk!!!

2 Reacties op “Kwaliteits kerststol te koop! november 2010”

1. Adinda Peters Zegt:

Hierbij bestel ik een over heerlijke kerststol door 7 euro over te maken op de rekening van scouting Cuijk.

Groet Adinda

2. marleen Zegt:

Hallo Adinda,
    De kerststol wordt voor 15 december bezorgd!
    Hartelijke groet,
    Marleen