Op weg naar 2010 – 100 jaar Scouting Nederland maart 2009

100jaar-scoutingnl

De tweede ambassadeursdag is 28 februari 2009 in Utrecht geweest. Onze ambassadeurs Rob en Martijn hebben scouting Cuijk vertegenwoordigd. De volgende punten zijn het belangrijkste nieuws van deze dag:

Er is een besluit genomen over de nieuwe scouting kleding!

De presentatie van de nieuwe spelvisie is voorgedragen.

De training en de ontwikkeling van onze kaderleden ( de leiding) wordt vanuit een nieuwe methode opgezet.

Het feest van het 100 jarig bestaan van Scouting Nederland is reeds ingezet met een interactief spel nl. de Scout Phone. Deze gaat al sinds september 2008 door heel Nederland langs de verschillende scoutinggroepen.

De derde ambassadeursbijeenkomst is tijdens de Scout-In 18,19 en 20 september 2009. Alle leiding is daar van harte welkom! Schrijf je dus in…

In 2010 wordt het grootste feest van Scouting Nederland ooit georganiseerd, namelijk 15 mei 2010 Scout2day in Utrecht en het jubileumkamp JubJam 100 ( Jubileum Jamboree) in Roermond. Kijk eens op http://100jaar.scouting.nl voor nog meer bijzonderheden,

namens onze ambassadeurs.

2 Reacties op “Op weg naar 2010 – 100 jaar Scouting Nederland maart 2009”

1. rvandruten Zegt:

kunnen 18 plus scouts ook mee doen?

2. marleen nouwen Zegt:

alle scouts die staan ingeschreven bij scouting Nederland kunnen meedoen!