Overvliegen 2012

Zaterdag 8 september was het overvliegen bij Scouting Cuijk. De kinderen die te oud zijn geworden voor hun speltak schuiven hierbij door naar een oudere leeftijdsgroep. Het overvliegen vond dit jaar plaats via een drijvend parcours en een kabelbaan over het water van de gracht in de Heeswijkse Kampen. Nadat de jeugdleden in een stralend zonnetje waren overgevlogen, was het tenslotte de beurt aan onze scheidend voorzitter.

Aan het begin van het nieuwe seizoen is er bij Scouting Cuijk ook weer plek voor nieuwe leden. Iedereen vanaf 5 jaar oud is welkom. Bij Scouting kun je allerlei dingen doen. Spellen, speurtochten, survival, zeilen, roeien en niet te vergeten op kamp.  Als je het leuk vindt om buiten actief te zijn, ben je bij Scouting dus aan het goede adres. Daarnaast wordt er bij de jongere groepen ook regelmatig geknutseld. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij  één van de speltakken. Mail naar info@scoutingcuijk.nl of bel naar 0485 317377.