Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar

Scouting Cuijk wenst iedereen

Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.

We sluiten een bijzonder jaar af, het 65e jaar van scouting Cuijk.

Zaterdag na de feestelijke opening van onze nieuwe blokhut, hebben we dit gevierd met een OPEN DAG voor alle jeugd in Cuijk. Daarna een feestelijke middag voor onze eigen jeugdleden met een optreden van een echte goochelaar. De zaterdag sloten we af met een feestavond voor al onze leiding en bestuursleden. We zijn blij met onze leiding, die dit naast hun werk of opleiding op vrijwillige basis doen.

Tijdens de opening van de blokhut heette het bestuur veel oud-leiding van harte welkom. De oudste is maar liefst 83 jaar! Herinneringen worden opgehaald….Ook TV de Valuwe is aanwezig om alles vast te leggen. Kijk eens op WIJKTV van de site www.devaluwe.nl

De voorzitter Maurits van Driel heet mevrouw Konings en mevrouw Klaassen en de familie van harte welkom. Ter herinnering aan hun mannen, is door hen een herinneringsplaat onthuld. Ruud Konings heeft de jongens-en meisjes speltak bijeen gebracht. Henk Klaassen heeft vanaf 2004 het contact met de gemeente onderhouden om de nieuwe blokhut gerealiseerd te krijgen.

OPEN MIDDAG voor alle jeugd. Het was een gezellige drukte.

Later op de middag zijn onze eigen jeugdleden verwend met een optreden van een  goochelaar.

Dan gaat iedereen naar huis en na het "diner" heeft onze leiding het voor het zeggen.

Frites aan huis bezorgd! Dat is smullen………………………..

Voor de leiding staat na het feesten de afwas klaar.