scouting Cuijk weekend mei 2009

Elk jaar organiseert onze leiding een scouting Cuijk weekend voor alle kinderen van de landtak en de watertak samen. Dit jaar zal dat plaatsvinden op 16 en 17 mei. De Wilde Vaart en de Explorers helpen de leiding vrijdags 15 mei met het opzetten van het kamp! Ook enkele Plus-scouts zijn actief op dit weekend, want een extra helpende hand is van harte welkom. DeĀ  foto’s zijn van vorig jaar. Het weekend vond toen plaats op het terrein van St.Walrick in Overasselt.

scouting-19-april-08-093

Je hebt natuurlijk veel spullen nodig voor een weekend kamperen! De knuffels gaan ook altijd mee…

scouting-19-april-08-123

Even kijken of het goed ligt….wat zullen we slapen vannacht!

scouting-19-april-08-111

Zaterdag ’s morgens openen we het weekend rond 12 uur met alle bevers, scouts, zeeverkenners, blauwe vogels, kabouters, welpen, bootsmaatjes, wilde vaarders, explorers en de stamĀ  samen.