ScoutShop nieuwsflits

In deze nieuwsflits het volgende nieuws:

• Hangmat-tent Chrysalis
  • Trossen Los badge
  • Op=op broeken voor 10 euro!

Zoals gebruikelijk kan je op de onderstreepte teksten klikken om direct door te gaan naar de website. De OP=OP- en partij- aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, deze aanbiedingen zijn alleen op verzoek via de winkels verkrijgbaar.

Hangmat-tent Chrysalis

Hangmat-tent-ChrysalisDe Chrysalis is de eerste gepatenteerde overdekte hangmat-tent met een horizontale lig-positie! Voorzien van muggengaas. Een volwaardig slaaponderkomen wat bescherming biedt tegen regen en insecten! Inclusief ophangbanden en spanbanden voor het dak! Gewicht 2,2 kg, pakmaat 15 x 53 cm. Prijs 189,95, artikelnummer 41209.

Trossen Los badge

Vandaag was de eerste Trossen Los in het Dolfinarium. De speciale badge die hiervoor gemaakt is, is nu ook te bestellen. Prijs 2,00, artikelnummer 50011.

Op=op broeken voor 10 euro!

Tijd voor de korte broek en dan even later weer wat te fris en weer de lange broek. Met andere woorden: het is ideaal weer voor afritsbroeken. De laatste katoenen afritsbroeken zijn dan nu ook in de aanbieding, zolang de voorraad strekt: van 35,65 voor 10,00!

Een eigentijdse SCOUT outdoor broek met afritsbare pijpen. Van soepel katoen die zacht is gefinished en heerlijk draagt. In de maten 140 t/m 56. Artikelnummer 29….