ScoutShop nieuwsflits

In deze nieuwsflits het volgende nieuws:

• Natuurboek voor Kinderen (Natuurmonumenten)
  • Zoekkaartenboek (Natuurmonumenten)
  • Mobiele ScoutShops

Zoals gebruikelijk kan je op de onderstreepte teksten klikken om direct door te gaan naar de website. De OP=OP- en partij- aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, deze aanbiedingen zijn alleen op verzoek via de winkels verkrijgbaar.

Natuurboek voor kinderen

Natuurboek voor Kinderen (Natuurmonumenten)

Misschien ben je geen lezer. Dan is dit moet precies iets voor jou ! In dit boek ga je namelijk niet urenlang lezen. Als je een hoofdstuk uit hebt, kun je natuurlijk niet stil meer zitten : je moet er opuit!!

Prijs 9.95, artikelnummer 80310.

Zoekkaartenboek (Natuurmonumenten)

Het boek dat je nu ziet is een echt zoekboek. Er staan heel veel dieren en planten in die je in de natuur tegen kunt komen. Als je dit mee in de natuur in neemt, weet je snel hoe een dier of een plant heet. Je ziet bijvoorbeeld een mooie rups.Dan kijk je in de zoekkaart rupsen. Als je hem niet meteen op de kaart ziet staatn, begin je gewoon bij start. Je geeft antwoord op de vragen over hoe de rups eruit ziet. Soms moet je een paar vragen beantwoorden soms maar eentje.

Er staan wel 30 verschillende zoekkaarten in dit boekje!

Prijs 17,50, artikelnummer 80311.

Mobiele ScoutShops

De komende periode zijn we volop in het land met de mobiele ScoutShops:

• Op 16 mei zijn we bij de RSW in Bovenkarspel
  • 29, 30 en 31 mei op Intercamp in Wellerlooi bij Bergen (L)
  • Op 6 juni zijn we bij de Sint Jorismarsen in Oegstgeest
  • Op 13 juni zijn we bij Scoutinggroep Zona in Warnsveld

Voor meer informatie of doorgeven van speciale wensen kan je mailen naar scoutshop@scouting.nl. Voor de volledige agenda of nieuwe aanvragen klik hier.