Scoutshop Nieuwsflits

ScoutShop pakt uit op Scouts2Day

Je zult het niet gemist hebben, volgende week is Scouts2Day in Utrecht. de ScoutShop pakt grootst uit met de inzet van alle 3 de mobiele ScoutShops.

In beide parken waar de welpen komen is een mobiele ScoutShop present met, naast het bekende assortiment, de eerste nieuwe artikelen van het vernieuwde welpenspel. Deze zullen volgende week ook in deze nieuwsflits omschreven worden. In Utrecht hopen we, net op tijd, de primeur te hebben.

Naast deze mobiele ScoutShops in de parken staat er ook een mobiele ScoutShop bij de ingang van de show met ook het nieuwe spelmateriaal maar ook leuke en geinige dingetjes voor de show.

Tot zaterdag in Utrecht!

Scouting Softshell jack

Softshell, de laatste outdoor trend nu ook in speciale Scouting-uitvoering.

Het zwarte ScoutProof softshell jack is een technisch alternatief voor een fleece jack. Softshell bestaat uit 3 lagen; buitenstof (waterafstotend, waterkolom van 5000 mm), functioneel membraam en een comfortabele zachte fleecestof aan de binnenkant. Dit functionele jack is winddicht, warmte regulerend en heeft een groot ademend vermogen. Het jack is daardoor zeer geschikt voor allerlei buiten activiteiten.

Verder heeft dit jack diverse andere functionele eigenschappen zoals:
• Diverse reflecterende accenten voor extra veiligheid
• Aansnoer koord aan de onderzijde
• 2 steekzakken met rits
• Borstzak met gesealde rits
• 2 binnenzakken, waarvan 1 afsluitbaar d.m.v. klittenband
• Windvanger achter de gesealde rits
• Verstelbare manchetten
• Scoutinglogo

Artikelnummer 2900., prijs 59,95. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL. Softshell jacks kleden altijd slank af, besteld dus niet te krap!

Insecten & Kriebelbeestjes

insecten en kriebelbeestjesJe gaat op stap in de natuur. Je drinkfles, pet en lunchpakket zitten al in je rugzak… dan heb je alleen nog dit handige boekje nodig!. Dankzij de mooie illustraties en onmisbare informatie vind je in dit boek alles wat je nodig hebt om de kriebeldiertjes die je pad kruisen te herkennen. In dit leuke boek worden allerlei soorten insecten aan je voorgesteld. Er staat in hoe de insecten leven, wat ze eten, waar je ze kunt vinden en nog veel meer.

Artikelnummer 81031, prijs 9,95

Vogels herkennen en observeren

Je gaat op stap in de natuur. Je drinkfles, pet en lunchpakket zitten al in je rugzak…. dan heb je alleen dit handige boekje nog nodig. Danzij de mooie illustraties en onmisbare informatie in dit boek leer je in een handomdraai de belangrijkste vogels herkennen. In de leuke boek worden allerlei soorten vogels aan je voorgesteld. Er staat in wat ze graag eten, hoe ze broeden, waar je ze kunt vinden en nog veel meer.

Artikelnummer 81032, prijs 9,95.

het grote jongens tekenboekHet grote jongens tekenboek

Houdt je van tekenen? Zet jij vaak leuke tekeningetjes en krabbels op papier? Dan ben jij een echt droedelaar! In dit boek staan een heleboel leuke droedelopdrachten die je met een potlood of stift te lijf kunt gaan. Laat je fantasie maar de vrije loop en teken het monster onder je bed, ontwerp de engste roetsjbaan ooit, bouw een mega monstertruck en breid de vikingvloot verder uit. Veel droedelplezier!

Artikelnummer 81033, prijs 10,95.

De grote natuurgids voor de jeugd

Als je van planten, dieren en de natuur houdt, is deze gids echt iets voor jou. Hij zal je helpen om een heuse natuurkenner te worden. Je leert hoe je planten kunt herkennen en hoe je wilde dieren kunt vinden en observeren zonder ze te storen. Ook leer je de typische fauna en flora van de verschillende milieus kennen. Als je in de stad woont en de natuur ver weg lijkt, wees gerust: er is overal leven en dit hoe helpt je om dat allemaal te ontdekken zelfs in je eigen huis. De natuur verveelt nooit ! Bij elk uitstapje val je van de ene verbazing in de andere. Je zult al snel zien dat de natuur een cadeau is van onschatbare waarde. Dankzij dit boek heb je de sleutel in handen om die mooie en kwetsbare natuur waar je zo van houdt, te respecteren en te beschermen.

Artikelnummer 87269, prijs 18,95

de leukste spelletjes voor binnen en buitenDe leukste spelletjes voor binnen en buiten

Knotsgekke spelletjes om met je vrienden te spelen? Reuzeleuk spelletjes om alleen of met z'n tweetjes te spelen? Actieve tuinspelletjes of rustige binnenspelletjes? In dit superdikke boek vind je ze allemaal!. Verbaas je vrienden met originele spelletjes voor op de speelplaats, in het zwembad, op verjaardagsfeestjes of waar je maar wil. Bij elke beschrijving staat met hoevelen je het spelletje kunt doen, of het een binnen- of buitenspel is en welk materiaal je nodig hebt.

Artikelnummer 87287, prijs 14,95.

Knutselen met hout

Hout is een warm en levendig materiaal waar u prachtige kunstwerken en nuttige gebruiksvoorwerpen mee kunt maken. In dit boek krijgt u een mooi overzicht van de verschillende soorten hout en hun toepassing, praktische tips voor het juiste gebruik van gereedschap en originele projecten om aan de slag te gaan. Met planken, balkjes, latten, spaanplaten of stokken maakt u huisjes, autootjes of bootjes, maar ook klimkevers, een vlinderpuzzel, een piratenkegelspel of een ratel. Stapsgewijze instructies leggen precies uit hoe u te werk meot gaan om origineel speelgoed, leuke figuren en mooie decoraties moet maken. Laat uw creatie de vrije loop!

Artikelnummer 81020, prijs 16,95.