Scoutshop Nieuwsflits

Vandaag in deze nieuwsflits:

• Rugzak Core 65 + 10 liter
  • Scoubidou-touwtjes
  • Burnfree gel knijpfles (59 ml)
  • Download-nieuws
  • Op=op aanbiedingen

Zoals gebruikelijk kan je op de onderstreepte teksten klikken om direct door te gaan naar de website. De OP=OP- en partij-aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, deze aanbiedingen zijn alleen op verzoek via de winkels verkrijgbaar.

Rugzak Core 65 + 10 liter – PIC1
De Rugzak Core 65+10 liter is de tijdelijke vervanger voor de Rugzak expedition II. De Expedition II zal eind oktober weer leverbaar zijn. De Core 65+10 heeft dezelfde specificaties als de Expedition met uitzondering van gsm tasje en extra vakjes op de heupband. Verder heeft de Core wel 10 liter meer inhoud, maar geen Scouting en ScoutProof logo’s. Ook is de kleurstelling heel anders.
Artikelnummer 40260, prijs 59,95

Scoubidou-touwtjes
Scoubidou touwetjes in schillende soorten. Leuk om een fluitenkoord mee te knopen. Tevens is er een instuctieboekje te koop met leuke tips! Scoubeezz regenboog zijn extra speciaal, want als je aan de touwtjes trekt, verandert de kleur (eenmalig).

Scoubeez regenboog 25 stuks, prijs 6,95, artikelnummer 33116
Scoubeez assorti 30 stuks, prijs 5,95, artikelnummer 33117
Instructieboekje Schoolpret, prijs 3,95, artikelnummer 33118

Burnfree gel knijpfles (59 ml)
Burnfree van het merk Burn Aid is een koelende gel voor brandwonden –NIET STERIEL– alleen voor gesloten brandwonden.(1ste graads brandwonden) Burnfree is ontwikkeld om de brand uit de wond te trekken. Door koeling ontstaat een pijnstillend effect. Ook geschikt wanneer u verbrand bent door de zon. Burnfree is niet gemaakt voor de behandeling van kneuzingen en schaafwonden maar helpt er wel perfect tegen.

Ingredienten: Purified water, Propylene Glycol, Melaleuca alternifolia, Trolamine 99, Carobopol 934, Irgasan, Chlorobutanol, Tergitol, Ethanol.

Burn Aid is een gevestigd merk op het gebied van brandwondenverzorging. Het wordt o.a. door vele ambulancediensten en in ziekenhuizen over de hele wereld gebruikt. Niet alleen voor professionele brandwondenverzorging biedt Burn Aid vele voordelen, maar het is ook ideaal voor op kantoor, in restaurants, fabrieken, op bouwlocaties en in huis. Ideaal voor plaatsen waar geen stromend water aanwezig is of tijdens het vervoer van slachtoffers.

Prijs 5,95, artikelnummer 42543.

Op=op aanbiedingen

Deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en alleen op verzoek ook verkrijgbaar bij de ScoutShop in de buurt.

Outdoorsokken
70% wol, 30% polyamide. Ideaal voor in de ScoutProof Boots! Verkrijgbaar in de maten 39/40, 41/42, 43/44, 45/46, 47/48. Van 7,50 voor 5,50 op=op. Artikelnummer 007..

Electric Lightstick
Opvallende lightstick met zowel constant als knipperlicht. Brandduur: op 2 AAA batterijen (niet meegeleverd) voor 150 tot 250 uur. Waterdicht tot 10 meter. Weegt slechts 77 gram exclusief batterijen. Lengte van 28,8 cm. s Nachts zichtbaar tot op 1 kilometer. Van 10,95 voor 4,95 op=op. Artikelnummer 36068 (rood) of 36069 (blauw).

Swiss Tech Utili-key
Handige tool voor aan de sleutelbos, 6 functies: 3 schroevendraaiers, 2 mesjes en flessenopener. Levenslange garantie. Van 17,50 voor 9,95 op=op. Artikelnummer 38065.

Vaude opvouwbare wasbak
Inhoud 10 liter, voorzien van draaghengsels. Handig voor de afwas/was, maar ook om water in halen. Versterkte randen, zodat de bak goed blijft staan. Van 23,00 voor 10,00 op=op. Artikelnummer 44005.

De kleine campingkeuken

De kleine campingkeuken is een leuk en handig receptenboekje. Tevens wordt er ook uitgelegd wat je allemaal nodig hebt om te kunnen koken als je kampeert. Een handige lijst voor in je kampkist! Het boekje heeft een ringband en wordt geleverd in een waterdicht zakje met ophangkoord en een klein kruiden molentje. 64 pagina’s. Van 9,95 voor 4,95 op=op. Artikelnummer 81002.

Orientatie wereldreiziger
Boek Oriëntatie voor de Wereldreiziger: Handboek geeft helder en handzaam overzicht van het gebruik van de belangrijkste oriëntatiemiddelen. Alles wat van belang is voor het vinden van je route komt aan bod, van eenvoudige kompas toepassingen tot en met satelliet navigatie (GPS). Is speciaal geschreven voor de praktijk en is voorzien van duidelijke illustraties. Van 14,95 voor 5,00 op=op. Artikelnummer 83130.