speltakactiviteiten april en mei 2009

Onze landtak en onze watertak blijven actief met hun eigen spel maar ook gezamenlijk organiseren zij activiteiten, bijvoorbeeld samen een weekend of regionale wedstrijden. In de maand april en de maand mei staat het volgende op stapel:

De STAM heeft 3 april een ouder- kind weekend en 24 april gaan ze op weekend met het thema” wie is de mol?”.

De welpen hebben dinsdag 7 april een “vriendjes- avond”! Het weekend van 26 en 27 april hebben zij een ” ouder-kind”- weekend.

Verschillende speltakken, zoals de scouts en de zeeverkenners gaan 9 mei een “lege flessen-actie” op touw zetten.

scoutingscouts2008-050

In de maand mei  gaat de Wilde Vaart een onderhoud- weekend organiseren. Zaterdag 20 juni hebben zij  Regionale roei-en zeilwedstrijden georganiseerd door de Admiraliteit.

scouting is 90% avonturier, 8% pionier en 2% knuffeldier → samen 100% SCOUT!

Een Reacties op “speltakactiviteiten april en mei 2009”

1. Jeroen Zegt:

En de welpen hebben op 7 april vriendjesavond en op Zaterdag tot zondag 25/26 april ouder kind weekend op de blokhut!