Roverscouts

Wij, de Roverscouts zijn een gezellige jongerentak van 18-plussers. Naast Roverscouts zijn een aantal van ons ook leiding bij een andere speltak van Scouting Cuijk. Wij draaien op zondagmiddag van 13:00 tot 17:00 en bedenken zelf leuke programma’s waarbij we gebruik kunnen maken van alle scouting-faciliteiten. Dat doen we niet alleen op het land met bijvoorbeeld een kampvuurtje of een middagje klimmen, maar ook op het water door bijvoorbeeld een dagje te zeilen! Daarnaast helpen we af en toe de jongere groepen, door daar als leiding mee te draaien.

Ben je tussen de 18 en 23 jaar oud? Denk jij dat je de uitdaging aan kan? Of wil je gewoon even komen kijken of je gezellig mee kan doen? Kijk dan hier voor de contactgegevens.

Roverscouts 2015