Update Club Spaar Actie

Vrijdag 6 en zaterdag 7 mei heeft Scouting Cuijk zich gepresenteerd bij de Jan Linderssupermarkt in Cuijk.
De bezoekers liepen via een door Scouts gepionierde poort de supermarkt in. Bij de poort was er voor iedereen een vers geroosterde marshmellow. Ook lag er een lelievlet van de Cuijkse waterscouts en is er heel veel informatie over Scouting Cuijk gegeven. Er zijn meer dan 100 flyers uitgedeeld! Misschien dat we hierdoor binnenkort weer wat nieuwe leden en leiding kunnen verwelkomen.

De club spaaractie van Jan Linders loopt nog tot en met 22 mei 2011. Tot deze datum kunt u uw club spaarmunten dus nog aan Scouting Cuijk geven en op ons stemmen via (http://clubspaaractie.janlinders.nl/zoek/317).

DOEN, want het is nog spannend welke Cuijkse vereniging uiteindelijk de meeste spaarmunten verzamelt.

update club spaar actie

2 Reacties op “Update Club Spaar Actie”

1. Marloes Besemer Zegt:

beetje jammer dat ik deze dag heb moeten missen! Zijn er nog meer foto’s gemaakt? Dan kan ik zien hoe goed jullie bezig zijn geweest!

Tot snel allemaal

2. waterleiding Martijn Zegt:

Tuurlijk zijn er nog meer foto’s Marloes. Maar deze was de leukste vond ik!