Verzekeringen online af te sluiten

Al tijden kennen we een compleet assortiment van speciale verzekeringen voor Scoutinggroepen (meer info). Nieuw is dat de eerste twee verzekeringen online zijn af te sluiten via Shanti:

• Reisverzekering Europa of Wereld. De deelnemers (mits lid van Scouting Nederland) aan door Scoutinggroepen georganiseerde reizen/kampen zijn hiermee verzekerd gedurende de reis of het kamp. Er is standaarddekking voor reizen binnen Europa. Deze dekking is inclusief wintersportrisico en de meeste overige sporten (bergbeklimmen, wildwatervaren, speleo, abseilen e.d.). Het mogelijk een werelddekking af te sluiten. Deze moet minimaal 1 dag voor aanvang van de reis afgesloten worden.
  • Aanvullende Autocascoverzekering. Scouting Nederland biedt de mogelijkheid voor Scoutinggroepen om een aanvullende autocascoverzekering af te sluiten. Deze verzekering geldt voor autoschade veroorzaakt door of aan motorrijtuigen die eigendom zijn van vrijwilligers of die door deze wordt gebruikt/geleend tijdens ritten die voor Scoutingactiviteiten worden gemaakt.

De verzekeringen waarvoor voorlopig nog een aanvraagformulier ingeleverd moet worden zijn: Ongevallenverzekering, Werkgeversaansprakelijkheid voor motorvoertuigen, Rechtsbijstandverzekering, Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, JOTA verzekering, Opstal en inboedelverzekering (scouterpolis), Botenverzekering, Aanvullende verzekeringen voor evenementen, Transport- verblijfverzekering en Glasverzekering.

Informatie over de standaard verzekering die Scouting Nederland voor alle leden heeft afgesloten, kan je hier vinden.