VLAVOVODIVO 9,10,11 april 2010

foto van een sportieve activiteit tijdens de Scout-In september 2009 Een groep explorers van scouting 't Jagertje te Hulst organiseert i.v.m. hun 45 jarig bestaan een VLAVOVODIVO voor de explorers. Dit jaar gaat scouting Cuijk hieraan deelnemen. Kijk maar eens op vlavovodivo.hyves.nl Het programma is: opening vrijdagavond met "Rock & Jagers"; zaterdag volleybal-en voetbaltoernooi en 's avonds "Suck on This". Zondag gaat het hele stel naat Antwerpen.

Explorers zijn jongelui vanaf 14 tot 17 jaar en je snapt het al, zeer handig en zelfstandig! Kamperen staat hoog in het vaandel! Maar feesten ook!

Een Reacties op “VLAVOVODIVO 9,10,11 april 2010”

1. Hans Zegt:

VlaVoVoDiVo wordt georganiseerd door de Rowanafdeling van Scouting ’t Jagertje Hulst ivm 45 jarig bestaan, niet door Scouting Nederland.

Grts,

RA89