Welkom op de nieuwe site van vereniging scouting Cuijk.

Met trots presenteren we hier de nieuwe site van Scouting Cuijk.

Op deze site vind je algemene informatie over scouting en onze groep, komende activiteiten, foto’s en verslagen, afgeschermde documenten voor leden en nog veel meer…

Een site die voorziet in informatie, maar ….. die met name ook is bedoeld, voor onze leden, de leiding en alle andere mensen die interesse hebben in scouting, om elkaar te ontmoeten. We willen er graag een interactieve site van maken die actueel is en die je kunt raadplegen voor het laatste nieuws.

Een site die je uitnodigt om iets over je groep te vertellen, iets wat je hebt meegemaakt, wat je nog mee gaat maken of wilt gaan organiseren.

Een site die uitstraalt dat scouting in Nederland bijna 100 jaar bestaat en in Cuijk al bijna 65 jaar maar wel met zijn tijd is meegegaan.

Een site waarmee we willen laten zien dat onze groep in Cuijk is:

50 % verbaal
48 % digitaal
2 %   brutaal

Maar vooral 100 % scout

Veel plezier op www.scoutingcuijk.nl

Maurits van Driel
Groepsvoorzitter Scouting Cuijk

Een Reacties op “Welkom op de nieuwe site van vereniging scouting Cuijk.”

1. marleen Zegt:

Maurits, leuk hé onze eigen website.
    Op langsdemaas is al een link naar scouting Cuijk.
    Het stukje van de zeeverkenners staat ook op langsdemaas.nl.
    Dit is helemaal te gek! gr.marleen