Zeeverkenners

jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar,
zomertijd: zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur op de 'Jules'
wintertijd: zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur op de 'Jules'

Heb je altijd al willen leren zeilen, ben je tussen de 11 en 15 jaar en vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Dan ben je bij de Zeeverkenners van de Willem Barentszwacht aan het goede adres.

Elke zaterdagmiddag staan er weer spannende en leuke activiteiten op het programma. Denk 's zomers aan activiteiten als: zeilen, roeien, wrikken en zwemmen. In de winter bestaat ons programma vooral uit het onderhouden van onze vloot (8 lelievletten). Hier moet vanalles aan gebeuren; onder andere riemen schuren en lakken, zeilen marlen en de onderkant van de vlet teren. Jaarlijks worden er ook een aantal weekenden georganiseerd, een voorbeeld hiervan is het admiraliteitsweekend. Tijdens dit weekend komen alle scoutinggroepen uit de regio (de admiraliteit) bij elkaar om allerlei leuke activiteiten te doen. En aan het einde van het seizoen, in de zomervakantie, gaan we een week lang op kamp. Eens in de vier jaar ga je naar het NaWaKa waar ook veel andere groepen uit Nederland, maar ook uit het buitenland, aan meedoen (denk hierbij aan ongeveer 6000 deelnemers)!

Ben je na het lezen van dit verhaaltje nog enthousiaster geworden, neem dan contact met ons op en kom een keertje kijken! De contactgegevens van de leiding vind je hier.

Scout-W

Een Reacties op “Zeeverkenners”

1. martijn jansen Zegt:

Hallo luitjes,

Net een leuk zomerkamp achter de rug.
    En samen met de zeeverkenners op een terrein gezeten, is ons erg goed bevallen, en hebben dus geweldige activiteiten met jullie gehad. Bedankt daarvoor, en hopelijk nog eens wat van jullie te horen of misschien wel te zien.

De groetjes
    Gidsen