Zomerkamp Scouts

De laatste nacht in ons 100 sterrenhotel

Dit jaar zijn we met z’n allen een weekje op het labelterrein Vrijenberg in Loenen geweest. Dit is een traditioneel Scoutingterrein, waar op een primitieve manier gekampeerd wordt. Het kamp stond in het teken van bezoekjes aan verschillende landen: China, Nieuw Zeeland, IJsland en nog een aantal andere.

Elke ochtend begonnen we met het hijsen van de vlag en het luisteren naar het volkslied. Verder stond het programma en het eten van de dag in het thema van het land. Tijdens het bezoek aan Italië is spaghettikunst gemaakt en is er een pizzawerprace geweest terwijl er in Nieuw Zeeland meegedaan is aan de Maori Games In China hebben de ploegen mie en bami gemaakt, in Italië aten we pasta en tijdens het bezoek aan de VS gingen we natuurlijk naar de MacDonalds.

Zelf boodschappen doen voor het eten

Mac Donalds!

Door het mooie weer en de gezellige Scouts was het een fantastisch kamp. Inmiddels zijn we weer terug in Cuijk en wachten we, tot we na de vakantie weer kunnen beginnen met onze opkomsten.