Koninginnedag carbootsale Cuijk

Na een succesvolle eerste keer, organiseren wij samen met organisatieteam Sfair dit jaar liefst 2 carbootsales in het centrum van Cuijk. De eerste vindt plaats op Koninginnedag maandag 30 april. Het hart van Cuijk wordt die dag omgetoverd tot een markt met ouderwetse gezelligheid en heerlijke terrassen. De carbootsale duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Verkopers dienen tussen 8.30 en 9.30 uur hun plek in te nemen.

Als u tijdens de carbootsale spullen wilt verkopen dan kunt u zich vooraf opgeven via www.carbootsalecuijk.nl. Zo bent u verzekerd van deelname en kunt u alle informatie voor deelnemers rustig nalezen. Het organisatieteam is ook te bereiken via telefoonnummer 0478 632507. 
 
De carbootsale is van oorsprong een Engelse markt en betekent zoveel als kofferbakverkoop. Een ideale rommelmarkt waarbij particulieren met de auto (of een ander voertuig) vol met te verkopen gebruikte spullen de markt op rijden. Daar krijgen ze een plaats aangewezen voor de auto en om de spullen uit te stallen. Hoe je je spullen uitstalt, mag je zelf weten. Dit kan op de grond op een zeil, schragen met planken, een oude behangtafel enz.

De 2e carbootsale zal plaatsvinden op 15 juli, 
de zondag voorafgaand aan de vierdaagse.

Een Reacties op “Koninginnedag carbootsale Cuijk”

 1. T.Kooren Zegt:

  Hallo

   

  Is al bekend of wij weer kunnen boeken voor de koninginnemarkt dit jaar??

  Graaag horen wij het van jullie

   

  M.v.g. Thera

Laat een bericht achter.