ScoutFit komt er aan

  Scoutfit

Het magazijn in Leusden stroomt helemaal vol: de ScoutFit kleding komt er aan!

 
Wil je veel foto’s zien, prijzen weten, weten welke maten beschikbaar komen, de artikelnummers lezen, etc. etc. download dan hier al die informatie. Vergeet niet eerst aan te loggen!

 
ScoutFit is leverbaar op de ScoutIn vanaf de introductie tijdens de opening op vrijdagavond 19 september. In de nacht van 19 op 20 september wordt de website (www.scoutshop.nl) omgezet en kan je via de postorder bestellen. De lokale en mobiele ScoutShops krijgen in de week voor 26 september hun voorraden binnen. Als je dus tussen 22 en 26 september ScoutFit in de lokale winkels wilt kopen, bel dan of het al binnen is. Vanaf 26 september hebben alle ScoutShops hun voorraden binnen.

 
Tot 14 september 08.00 uur staat het huidige uniform op de website (www.scoutshop.nl), diezelfde dag worden de laatste orders verwerkt en
verzonden. Na die tijd zijn de huidige uniformblouses en bevertrui niet meer leverbaar en gaan we ombouwen naar ScoutFit.
De uniformonderdelen die niet wijzigen (bijvoorbeeld insignes, verschillende hoofddeksels) zijn bijna niet in de ScoutFit download opgenomen.

 
Er zijn drie leuke filmpjes waar je ScoutFit al op kan zien. Deze filmpjes staan op YouTube.

Scoutfit varen: http://www.youtube.com/watch?v=cTuVgbw7LyM&feature=channel_page
Scoutfit fietsen: http://www.youtube.com/watch?v=AQa5Eg-m2Dg
Scoutfit afwas: http://www.youtube.com/watch?v=kRn6OE2eKYk&NR=1

 
Om de komst van ScoutFit te vieren gelden tot 1 januari 2010 twee introductie aanbiedingen. Bij aanschaf van de blouse krijg je de cap gratis. Koop je de blouse, trui en broek dan krijg je de cap en een T-shirt gratis. Deze aanbiedingen gelden tot 1-1-2010.

 
Via www.scoutshop.nl download-sectie onder kopje informatie is de flyer van ScoutFit ook te downloaden.

Laat een bericht achter.