Bootsmaatjes

De bootmaatjes zijn tussen 7 en 11 jaar oud. Zij zijn de jongste watertakkers van scouting Cuijk. Iedere zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 gaan ze samen op avontuur op en rond het water van de Kraaijenbergse plassen.

Spelen op en rond het water vanaf de ‘Jules’ ons clubhuis op het water. Dat kan bij de bootsmaatjes. De bootsmaatjes proberen zo vaak mogelijk het water op te gaan om spelenderwijs wegwijs het zeilen en roeien te leren of om andere waterspellen te doen. Ook zijn we vaak lekker buiten, we doen dan diverse spellen, uitdagende activiteiten, speurtochten, knutselen, bakken, maar ook typische scouting dingen zoals leren over knopen en een kampvuur houden komen aan bod. Naast de zaterdagen op ons wachtschip ‘De Jules’ hebben we jaarlijks 2 weekenden vol leuke activiteiten en een supergaaf kamp van 6 dagen in de zomervakantie.

Ben jij 7 tot en met 10 jaar oud, helemaal gek van wind, een echte waterrat, en hou jij van leuke uitdagende actieve én creatieve activiteiten, dan is de bootsmaatjes waarschijnlijk helemaal jouw ding!

Meer weten over de bootsmaatjes? Kom dan gerust eens langs.
Je mag drie keer gratis komen kijken of het wat voor je is. Neem dan wel eerst contact op met de leiding.

Gemengd / 7 – 11 jaar
Zaterdag 10.00 – 12.00
Contactpersoon: Simon
Email: bootsmaatjescuijk@gmail.com