Zeeverkenners

Heb je altijd al willen leren zeilen, ben je tussen de 11 en 15 jaar en vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Dan ben je bij de Zeeverkenners van Scouting Cuijk aan het goede adres.

Elke zaterdagmiddag van 13:00 tot 16:00 staan er weer spannende en leuke activiteiten op het programma. Denk ’s zomers aan activiteiten als: zeilen, roeien, wrikken en zwemmen. In de winter bestaat ons programma vooral uit het onderhouden van onze vloot (8 lelievletten). Hier moet vanalles aan gebeuren; onder andere riemen schuren en lakken, zeilen marlen en de boot verven natuurlijk!

Jaarlijks worden er ook een aantal weekenden georganiseerd, een voorbeeld hiervan is het admiraliteitsweekend. Tijdens dit weekend komen alle scoutinggroepen uit de regio (de admiraliteit) bij elkaar om allerlei leuke activiteiten te doen. En aan het einde van het seizoen, in de zomervakantie, gaan we een week lang op kamp. Eens in de vier jaar ga je naar het NaWaKa waar ook veel andere groepen uit Nederland, maar ook uit het buitenland, aan meedoen (denk hierbij aan ongeveer 6000 deelnemers)!

Ben je na het lezen van dit verhaaltje nog enthousiaster geworden, neem dan contact met ons op en kom een keertje langs. Je mag drie keer gratis komen kijken of het wat voor je is.

Gemengd / 11 – 15 jaar
Zaterdag 13.00 – 16.00 (in de zomer tot 16.30 uur)
Contactpersoon: Harm
Email: zeeverkenners@scoutingcuijk.nl